Ofte stillede spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørgsmål her. Hvis du har andre spørgsmål står vi klar til at hjælpe. Enten gennem chatten nede i højre hjørne eller på mail: hej@blueglass.dk

Betaling

Både Dankort, VISA og Mastercard har i dag en sikkerhedsløsning, som gør nethandel mere sikker både for dig som kunde, og os som forretning. Den fælles betegnelse for disse sikkerhedsløsninger er 3-D Secure. Visas køsning hedder "Visa Secure", Mastarcards løsning hedder "Mastarcard Identity Check" og Dankorts løsning hedder "Dankort Secured By Nets".

Alle danskudstedte betalingskort kan anvendes i sikkerhedsløsning, og blev i januar 2021 et krav fra EU. Du kan blive bedt om at godkende din betaling med 3-D Secure ved alle køb på internettet, uanset størrelse på beløbet du handler for. 

Læs mere på Nets' hjemmeside her: www.nets.eu/dk-da/

HVAD ER KLARNA?

Klarna er en ny fremtrædende betalingsmulighed for butikker, såvel som webshops, der gør det muligt at betale med det samme, opdele betalingen i mindre bider eller vente 30 dage - ofte uden at finde betalingskortet frem. 

  • Du altid får dine varer, før du betaler.
  • Du ikke behøver at opgive dine bankoplysninger.
  • Du ikke betaler for varer, som er forkerte, eller som du ikke modtager.
  • Du kan samle alle dine fakturaer på ét sted (her er Klarna-appen især en fordel).
  • Du kan betale på mange forskellige måder – med det samme, opdelt eller som Klarna afbetaling.

 

PROBLEMER I PROCESSEN?

Klarna har en fremragende kundeservice, så hvis du får problemer med din betaling eller afbetaling, kan du altid kontakte dem. På Klarnas hjemmeside: www.klarna.com kan du søge efter dit problem, hvorefter der kommer en masse forslag på svar og spørgsmål op, som relaterer sig til dit problem. Der er stor chance for, at du herigennem hurtigt kan finde et svar på dit problem. Her kan du blandt andet finde aktuelle problemer, spørgsmål og svar omkring faktura og afbetaling

Blue light

Det violette og blå lys fra vores digitale enheder er ikke naturligt, hvorfor det forstyrrer kroppen. Hvordan netop din krop reagerer på det blå lys kan sagtens være forskelligt fra andre personer. Den største forskel vores kunder oplever, er en bedre og meget tungere søvn. Det skyldes, at det blå lys forstyrrer dit melatonin hormon, hvilket har en regulerende effekt på din døgnrytme. Kort fortalt, så fortæller melatonin hormonet din krop når du skal være træt, og også når du skal være frisk. Det blå lys går ind og forstyrrer dit melatonin hormon, og derved får din krop ikke besked på at være træt f.eks. om aftenen når du skal i seng. 

Blue Light briller er specielt designet til at blokere for det skadelige blå LED-lys som kommer fra dine digitale enheder såsom telefon, computer, tv osv. 

Det blå lys er ikke naturligt lys for øjnene og går derfor ind og forstyrrer blandt andet din søvn og kan være med til at give hovedpine.

Vores blue light briller består af et kvalitets stel, samt en anti blue light linse. Linsen fåes både med og uden styrke, men tilfælles har de den egenskab, at de blokerer for det blå lys fra dine digitale enheder. De blokerer ikke for det hele, men op til 92% af det violette og blå lys. 

Blue Light briller virker ved at det specielle glas forhindrer det blå og violette lysstråler at trænge ind i øjet. Vores briller er blevet testet af Dansk Teknologisk Institut, som har målt gennemtrængningen af flere forskellige lys bølgelængder og har fundet frem til at vores blue light briller forhindre op mod 92% af det skadelige blå og violette lys at trænge igennem. Læs hele DTIs rapport her: DTI rapport

Du kan opleve følgende fordele ved at bruge vores blue light briller:

  • Du falder hurtigere til ro, og opnår en bedre og dybere søvn. 
  • Færre spændinger og hovedpiner, samt mindre trætte øjne.
  • Du slapper mere af når du sidder foran en computer, hvilket giver en bedre energi og øget produktivitet. 

Der er ingen grund til bekymring ved at benytte blue light briller og kontaktlinser samtidig - dette er der ingen problemer i. Samtidig kan det ofte være en billigere løsning end at få briller med styrke og blue light filter. 

Du skal ikke nødvendigvis kun bruge blue light briller foran din computer. Mange bruger dem også foran deres smartphone, foran tv'et eller når de ligger og læser på deres tablet inden sengetid. Vi anbefaler altid, at du har dine blue light briller på, når du sidder foran en digital enhed.

Dem der har størst gavn af at bruge brillerne, er dem der sidder foran sin tlf. eller computer mere end én time om dagen. Sidder du kun foran en computer i ti eller tyve minutter om dagen, er det begrænset hvor meget du egentlig bliver forstyrret af det blå lys. 

Normal er vores helt basis blue light brille, uden dikkedarer.

Vores Premium briller reflektere mindre fra diverse lyskilder - det kan være fra skærme, solen, lamper m.m.. Derudover er det også mere hårdført, så glasset er mere resistent overfor ridser.
I forhold til at beskytte mod blue light, er de begge lige gode.

Preloved er en serie af normale briller, som har haft en tidigere ejer. Vi gør glasset og brillen rent, så den fremstår som ny. Preloved kan have tegn på brug såsom små ridser i stellet. Vi kontrollere at glasset ikke har skader.

Returnering

Hvis du gerne vil returnere en eller flere par blue light briller, skal du blot følge vores returportal, som du finder her: Returportal