Blueglass.dk - Blue light briller

Hvem er vi? 

Vi er en virksomhed der sælger blue light briller testet af Dansk Teknologisk Institut. Vi bruger al vores tid og energi på at drive og vækste blueglass.dk, så vores kunder får kvalitets briller, og den bedste service. 

Hvad kan vores produkt? 

De briller vi sælger, er gennemtestet og kvalitetssikret. Vores bluelight briller beskytter dig imod det skadelige blå lys fra dine digitale enheder som din pc, telefon, tablet og dit TV. Vi anbefaler altid at du bruger brillerne når du sidder foran en af dine digitale enheder, og især om aftenen for at beskytte din døgnrytme. Vi anbefaler derimod ikke, at du bruger dem når du er udenfor, da det naturlige lys er godt for øjnene og kroppen. 

Kan vi stå inde for brillerne?

Vi står 100 procent inde for vores briller, hvorfor vi selvfølgelig også selv bruger dem til daglig. Vi har siden marts 2020 testet forskellige briller, og vi er selv ret tilfredse med det resultat vi er kommet op med. Vi sælger i dag blue light briller til hele Danmark, og vi er rigtigt glade for de gode anmeldelser vi får retur fra alle vores kunder. 

Vi er glade for, at du besøger vores webshop, og håber selvfølgelig at vi kan hjælpe dig med at beskytte dit syn. Skriv endelig til os, hvis du har nogle spørgsmål. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til et produkt, din ordre eller andet du er i tvivl om, så kontakt os.

Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt, og vi lover at svare indenfor 24 timer i hverdagene. 

📧 hej@blueglass.dk 

☎️ +45 71749915 (09.00 - 15.00) 

Skriver du vedrørende en igangværende ordre, så husk at vedhæfte dit ordre nr. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner

Blueglass teamet

Strømmen 32

8960 Randers SØ

Denmark