Hvordan virker jeres blue light briller? 

Vores blue light briller består af et kvalitets stel, samt en anti blue light linse. Linsen fåes både med og uden styrke, men tilfælles har de den egenskab, at de blokerer for det blå lys fra dine digitale enheder. De blokerer ikke for det hele, men op til 92% af det violette og blå lys. 

Du kan opleve følgende fordele ved at bruge vores blue light briller:

  • Du falder hurtigere til ro, og opnår en bedre og dybere søvn. 
  • Færre spændinger og hovedpiner, samt mindre trætte øjne.
  • Du slapper mere af når du sidder foran en computer, hvilket giver en bedre energi og øget produktivitet. 

Hvorfor skal man undgå det violette og blå lys? 

Det violette og blå lys fra vores digitale enheder er ikke naturligt, hvorfor det forstyrrer kroppen. Hvordan netop din krop reagerer på det blå lys kan sagtens være forskelligt fra andre personer. Den største forskel vores kunder oplever, er en bedre og meget tungere søvn. Det skyldes, at det blå lys forstyrrer dit melatonin hormon, hvilket har en regulerende effekt på din døgnrytme. Kort fortalt, så fortæller melatonin hormonet din krop når du skal være træt, og også når du skal være frisk. Det blå lys går ind og forstyrrer dit melatonin hormon, og derved får din krop ikke besked på at være træt f.eks. om aftenen når du skal i seng. 

Skal man kun bruge brillerne når man sidder foran sin computer? 

Du skal ikke nødvendigvis kun bruge brillerne foran din computer. Mange bruger dem også foran deres tlf., foran tv'et eller når de ligger og læser deres tablet inden sengetid. Vi anbefaler altid, at du har dine blue light briller på, når du sidder foran en digital enhed, og også uanset hvilken det er. 

Rigtigt mange bruger sågar også briller når de begår sig i trafikken om aftenen og i mørket, simpelthen fordi de hjælper dig med at koncentrere dig bedre i trafikken, og så du ikke bliver udsat for det skarpe lys fra f.eks. modkørende. 

Hvornår skal jeg ikke bruge brillerne? 

Vi anbefaler ikke, at du har brillerne på når solen er fremme, og du ikke sidder foran en digital enhed. Det skyldes at der findes noget naturligt lys i solens stråler, der er ganske sundt for dine øjne og din krop, og dem skal vi helst ikke blokere for. 

Hvem har størst gavn af at bruge blue light briller? 

Dem der har størst gavn af at bruge brillerne, er dem der sidder foran sin tlf. eller computer mere end én time om dagen. Sidder du kun foran en computer i ti eller tyve minutter om dagen, er det begrænset hvor meget du egentlig bliver forstyrret af det blå lys. 

 

Spørgsmål? 

Har du yderligere spørgsmål til vores blue light brille, er du altid velkommen til at skrive til os på hej@blueglass.dk, og så vil vi forsøge at svare dig så godt som muligt. 

Er du interesseret i, at se vores blue light briller, så kan de ses ved at trykke her.