4 gode grunde til at bruge bluelight briller

 

 

 

 

 

 

 

 

Fire gode grunde til at bruge bluelight briller

Vi kunne sagtens komme på mange flere grunde til, at du burde overveje, at bruge bluelight briller i din hverdag, men vi holder os til fire. Det er så til gengæld fire rigtigt gode grunde.

Vi har siden marts 2020 testet bluelight briller, og tilmed afprøvet flere forskellige typer af brillerne. Det har resulteret i de to modeller vi sælger på vores webshop, hvilke vi selv er ret tilfredse med. 

Det er jo næsten almindeligt kendt blandt danskerne, at bluelight briller blokerer det skadelige blå lys fra vores digitale enheder i vores hverdag. Hvor mange timer sider vi ikke foran vores computer på arbejdet, vores telefon i pausen og ikke mindst vores tv om aftenen inden vi skal i seng. 

Vi har som nævnt testet blue ight briller i snart et halvt år, hvorfor vi er kommet på fire rigtigt gode grunde til at benytte sig af bluelight briller. Det er vigtigt at slå fast, at blue light briller ikke er en accessori vi skal bære hele tiden, men blot når du sidder foran en af dine digitale enheder. Vi skal blandt andet ikke bære den udenfor, da vores øjne har godt af den naturlige blå farve fra solen, og naturen. 

 

1. Du opnår en bedre og dybere søvn 

Vores kroppe består af en masse hormoner der bliver påvirket igennem hele dagen. Heriblandt melatonin, som er et døgnrytme reguleret hormon. Det er det hormon der fortæller vores kroppe, at det er ved at være mørkt, og at kroppen skal indstille sig på at sove. Med andre ord, er det her du naturligt vil begynde at føle dig søvnig. Dit melatonin hormon bliver forstyrret af det unaturlige blå LED-lys fra dine digitale enheder, hvilket resulterer i, at din krop ikke ved hvornår den skal agerer søvnig. Så ligger du og ser tv, eller skal du svarer de sidste mails inden du skal i seng, udsætter du simpelthen kroppens lyst til at sove. Det betyder jo, at når du går i seng og lukker øjnene, kan der gå lang tid før du rent faktisk falder i søvn. Ligger du sågar med telefonen åben i blot 20-30 minutter efter du er gået i seng, udsætter du faktisk din krops trang til at sove. Vores bluelight briller lukker 92 procent af det blå LED-lys ude, og du kan derfor uden besvær se tv, svare mails eller ligge med telefonen inden du skal sove.

Se vores udvalg af bluelight briller her

 

 

2. Du vil opleve færre hovedpiner

Det er vigtigt at understrege, at der kan være mange faktorer der spiller ind, hvis du oplever hovedpiner foran computeren på arbejdet eller studiet. Det kan blandt andet være på grund af hvordan du sidder, eller hvordan indeklimaet er. Dog kan lyset du bliver udsat for, have en stor indflydelse på det. Lys bliver udsendt i forskellige bølgelængder, og nogle er mere forstyrrende for øjnene end andre. Vi taler selvfølgelig om det blå LED-lys fra dine skærme. Der findes i dag, heldigvis, skærme hvor vi kan skrue og og ned på lysniveauet. Vi kan dog ikke selv bestemme hvilke farver vi vil udsættes for, og det betyder at uanset hvor meget du skruer ned for skærmen, vil du stadig blive udsat for det  blå LED-lys. 

 

3. Du opnår mindre trætte øjne og øget fokus

Vores øjne er faktisk bygget således, at de kan tåle at blive udsat for lys og indtryk dagen lang. Men hvorfor oplever du så, at dine øjne bliver trætte og tørre når du sidder og læser eller arbejder foran din computer? Det er alene af den grund, at dine øjne ikke er bygget til at kunne absorbere den unaturlige del af lyset. Her taler vi selvfølgelig om det blå LED-lys fra dine digitale enheder. Med et par bluelight briller, opnår du faktisk ikke kun mindre trætte øjne, bluelight brillerne øger faktisk også din energi og din produktivitet, hvilket vi anser som et kæmpe plus. 

Se vores udvalg af bluelight briller her

 

 

 4. De er ekstremt behagelige at have på 

Stellet på vores bluelight briller består af TR90 materiale, hvilket betyder at de er utroligt fleksible, og faktisk former sig efter dit hoved. Så selv når du sidder med dine bluelight briller på og arbejder, lægger du ikke mærke til dem. Ud af de mange positive henvendelser vi får tilbage fra vores kunder, er langt de fleste af dem reaktioner på vores behagelig bluelight briller rent faktisk er at have på, og det er vi selvfølgelig utroligt glade for, og tilmed helt enige. 

 

Har du endnu ikke prøvet vores bluelight briller, så kan vi kun anbefale at du får prøvet et par hurtigst muligt. Men lyt ikke kun til os, lyt til vores kunder, de anbefaler nemlig også bluelight brillen. 

Lige nu kan du spare 20% på alle vores bluelight briller, og vi leverer dem selvfølgelig gratis for dig. Vi giver dig hele 31 dages returret, så er du ikke tilfreds sender du dem bare retur. 

Se vores udvalg af bluelight briller her

 

Tak fordi du læste med, vi håber at I blev klogere - og vil overveje en af vores bluelight briller.